Persoonlijke ontwikkeling

Meer flow

Het is niet dat je echt problemen hebt of ongelukkig bent, maar je zou wel wat meer uit het leven willen halen. Of je kwaliteiten beter kunnen benutten. Meer de “flow” van het leven willen ervaren. Of meer in je kracht staan.

Jouw kwaliteiten ontdekken

Dat is een mooi streven, want het betekent dat je al weet dat je meer in je hebt, dan wat zich nu toont. Soms zijn die kwaliteiten weggestopt en dienen ze te voorschijn gehaald te worden. Het kan ook gebeuren dat je kwaliteiten er wel zijn, maar dat je ze niet op de juiste manier inzet.
Zullen we samen eens naar jouw kwaliteiten kijken? Samen gaan onderzoeken wat je mogelijkheden zijn? Ik wil wel meedoen

Drie belangrijke vragen


Wie ben ik?


Je gaat je potentie onderzoeken. Je bewuster worden van je behoeftes, je grenzen of je doel. Je gaat kijken wat er onder het ‘lawaai’ van je gedachtes en gevoelens zit; in de stilte. Hierbij maak ik gebruik van haptotherapie, familieopstellingen, the Journey en/of meditatie.


Wat wil ik?


Weet je eigenlijk wel wat je echt wilt? Waar je enthousiast van wordt?
Je gaat jouw ‘missie’ in je leven ontmantelen. En dat wat je belemmert. Je gaat zien waarom je bepaalde dingen steeds maar doet, of juist niet doet.
Hoe geef ik dat vorm?


Als je weet wie je bent en wat je wilt, ga je kijken naar hoe je dat in de wereld neer kunt zetten. Zijn er belemmeringen? Die gaan we onderzoeken en uit de weg ruimen.

Verloop

Hiervoor kijken we gezamenlijk wat nodig is: haptotherapie, familieopstellingen of the Journey.
De sessies zullen ongeveer 45 minuten duren. Zo nodig kan daarvan worden afgeweken. Mocht dat tot andere kosten leiden, zullen we dat vooraf afspreken.

Jouw investering

• Standaard sessies (w.o. intake) € 90,00
• Bijzondere sessies € 120,00 tot € 270,00 (dit is afhankelijk van de soort
sessie en wordt tevoren overlegd en afgesproken)

Vergoeding

Persoonlijke ontwikkeling wordt door ziektekostenverzekeraars niet vergoed. Het valt onder coaching en hierover dient BTW betaald te worden.
Het kan echter zijn dat er een onderliggend probleem is. Dan breng ik het in rekening als Psychosociale Hulpverlening, via het het NVPA (Nederlands Verbond voor Psychologen, psychosociaal therapeuten en Agogen). In dat geval wordt er geen BTW in rekening gebracht.
Het wordt dan (deels) vergoed door ziektekostenverzekeraars. Deze vergoeding vindt plaats uit de aanvullende verzekering; er geldt dus geen wettelijk eigen risico.
Informeer hiervoor bij je ziektekostenverzekeraar (zeg dat ik lid ben van het NVPA met lidnummer 103633) of kijk op https://nvpa.org/zorgverzekering.