Meditatie

Ontdek de kracht van de stilte (in jezelf)

Er rusten veel verantwoordelijkheden op ons. Er wordt veel van ons verwacht en wij verwachten ook veel van onszelf. Op zich is dat prima. Willen we iets in dit leven bereiken, zullen we daar ook iets voor moeten doen.
Dit menen te moeten voldoen aan al die verantwoordelijkheden, sluipt er vaak zo geleidelijk in, dat we niet in de gaten hebben dat het ons helemaal in beslag neemt. Dat het ons veel energie kost en dat er geen mogelijkheid meer is om energie op te laden.

Meditatie helpt om je geest tot rust te brengen en te leren beheersen. Zodat je even stil kunt staan bij wat er nog meer is.

Meditatie helpt je om minder beïnvloed te worden door situaties en je meer bewust te zijn van je behoeftes, je grenzen en je kracht. Het maakt het makkelijker om te beseffen wat je werkelijk wilt.

Opties


Maandag


Namens Brahma Kumaris Spirituele Academie (BKSA) verzorg ik mede elke maandagavond een open meditatie. Deze meditatie is toegankelijk voor iedereen.
Maandagavond van: 19.00 tot 20.00 uur aan Strijpsestraat 144H in Eindhoven; 06-40321788. Aanmelden is fijn.


Woensdag
online


Op woensdagavond geef ik via Zoom een meditatie van de Brahma Kumaris Spirituele Academie.
Online van:
19.00 tot 19.45 uur.
Stuur voor de inloggegevens een e-mail naar: eindhoven@nl.brahmakumaris.org of info@albertcras.nl.


Donderdag


Elke donderdagavond is er een meditatie in mijn praktijk, afwisselend gegeven door Nicole Rutten, Ernie Gerstmans en mij; met ieders eigen manier.
Donderdagavond van: 19.30 tot 20.30 uur aan Batalaan 18 in Best.
Aanmelden is niet nodig.


Deelname aan alle bovengenoemde meditaties is kosteloos. Er is gelegenheid om een vrijwillige bijdrage te geven ter plekke, of bij de online meditatie op NL95INGB0007987909 t.n.v. Stichting Brahma Kumaris Eindhoven.

Kom het gewoon ervaren!

Kindermeditaties

Op de website www.luckystarmeditation.org vind je ingesproken meditaties voor kinderen. Deze duren ongeveer 3 à 4 minuten. Ze zijn ook uitermate geschikt voor volwassenen. 😉