.

Programma najaar 2017

Wil je op de hoogte gehouden worden van mijn activiteiten, mail dan naar info@albertcras.nl

Familieopstellingen en Systemisch Werk

Eéndaagse Workshops

Regelmatig worden workshops Familieopstellingen en Systemisch Werk gegeven.
De eerstvolgende workshop is op

Vrijdag 2 maart 2018
Vrijdag 13 april 2018

De workshops duren van 9:30 tot 17:00 uur.
De kosten zijn € 75,00 voor een dag.

 

Systemische Training door Odilon Mets

Odilon Mets geeft op onderstaande data in mijn praktijk een training voor professionals om op een bredere, systemische manier naar zichzelf, de cliënt/klant/leerling/patiënt en diens vraag/probleem te kijken. In plaats van te analyseren, kijken we naar wat in de onderstroom leeft, daar waar je misschien helemaal geen zicht op hebt of weet van hebt. Laat je verrassen! De kosten voor deze drie dagen zijn € 260,00 (vanaf mei zijn de kosten € 310,00).

De training is geaccrediteerd door de VVH (Vereniging van Haptotherapeuten) en het SKB (Stichting Keurmerk Beroepsscholingen; keurt o.a. voor bij RBCZ aangesloten verenigingen) voor 36 sbu.

Voor meer informatie over Odilon Mets kijk op www.bewustzijnshuis.be. Of vraag om de folder via info@albertcras.nl. Odilon werkt volgens het nieuwe familieopstellen van Bert en Sophie Hellinger. Hij heeft zijn opleiding aan de Hellinger®schule gehad www2.hellinger.com.

Dit is wat eerdere deelnemers zeggen:

“Ik heb gemerkt dat ik meer kan terughouden en wellicht minder heb te vragen in mijn therapeutische contacten met cliënten.”

“Er was duidelijk sprake van het toepassen van nieuwe inzichten en methodieken bij het opstellen.”

“Ik raad deze training zeker aan bij mijn collega haptotherapeuten. Ook zal ik zeker nog een keer de training willen doen.”

Deze training vindt plaats op (deze cyclus is vol):

Zaterdag 27 januari 2018
Zaterdag 17 februari 2018
Zaterdag 3 maart 2018

De volgende cyclus is op:

Zaterdag 19 mei 2018
Zaterdag 9 juni 2018
Zaterdag 30 juni 2018

 

Traject Opstellingengroep (half jaar)

Zaterdag 9 december 2017 start er weer een Opstellingengroep. Er worden dan vier workshops gegeven met dezelfde deelnemers. De tussenpozen zijn telkens ongeveer twee maanden. In die tussenperiode is er een terugkomavond. Op deze avond kunnen zaken die op een workshop zijn blijven liggen uitgewerkt worden, er worden vragen beantwoord en oefeningen gedaan om het effect van de opstellingen te vergroten.

De data van deze vier workshops zijn:

Zaterdag 9 december 2017
Zaterdag 24 februari 2018
Zaterdag 21 april 2018
Zaterdag 16 juni 2018

De terugkomavonden:

De data worden tijdens de eerste bijeenkomst in gezamenlijk overleg bepaald.

De workshops duren van 9:30 tot 17:00 uur. De terugkomavonden van 19:00 tot 21:00 uur.

De kosten zijn € 350,00 voor vier dagen en drie terugkomavonden.

 

Doorlopende groep Familieopstellingen en Systemisch Werk

Als je meegedaan hebt aan een Opstellingengroep en je wilt na dat half jaar nog doorgaan, kun je instromen in de Doorlopende groep. Deze groep komt vier keer bij elkaar tussen september en juli van het jaar erop. Deze groep kan zelf bepalen of er ook andere zaken aan de orde komen dan Opstellingen. Er is ruimte voor eigen inbreng en voor experimenteren. In plaats van te analyseren, kijken we naar wat in de onderstroom leeft, daar waar je misschien helemaal geen zicht op hebt of weet van hebt. Laat je verrassen! De kosten voor deze vier bijeenkomsten van één dag (9.30 tot 17.00 uur) zijn € 275,00.

De data voor dit seizoen zijn:

Zondag 15 oktober 2017
Zaterdag 3 februari 2018
Zaterdag 14 april 2018
Zaterdag 23 juni 2018

 

Diversen 

 

Cursus Mindfulness door Laura Lundell

Laura Lundell van Prezent Mindfulness start op woensdag 16 mei 2018 weer een 8-weekse cursus mindfulness in mijn praktijk. Mindfulness kan je perspectief ten aanzien van jezelf, je omgeving en hoe jij in het leven staat, veranderen. Het is een vaardigheid die je kunt leren. De kosten zijn € 275,= voor de hele cursus. Voor meer informatie zie bijlage en kijk op www.prezentmindfulness.nl.

 

The Journey

Journey Intensive met Brandon Bays

Van vrijdag 20 t/m zondag 22 oktober geeft Brandon Bays, samen met Arnold Timmermans een driedaags seminar (Journey Intensive) waarbij je leert het proces van the Journey (voorheen De Helende Reis) te ondergaan en te geven. Het zijn diepgaande dagen, die veel emotionele en lichamelijke heling tot gevolg kunnen hebben.

Kijk voor meer informatie op www.thejourney.com. Als je je wilt aanmelden, laat het me dan weten. Je krijgt dan een code van mij zodat je een korting van € 59,00 krijgt.

 

De Dag van de Dialoog

Op vrijdag 10 november 2017 vindt in Best en Oirschot voor de vijfde keer de Dag van de Dialoog plaats.